...velkommen...

velkommen til frk pigalopp - en blogg om interiør, håndarbeid og lopper.
jeg er en av dem som ikke kan få nok av kreativitet, second hand og unike ting. jeg setter stor pris på når andre deler sine ideer, gir tips og inspirerer. derfor vil jeg dele mine ideer og tips her i blogglandia...

fredag 17. september 2010

...mitt nye vidunder...jeg har kjøpt meg en macbook pro! jeg har gått inn i rekken som en mac eier. og det var et stort steg... kongen av danmark har lenge vært appletilhenger og jeg har vært noe skeptisk i bakgrunnen... første steg var en ipod for fire år siden og jeg trodde da at det kom til å bli med det apple produktet. men der tok jeg skammelig feil...

fire år senere sitter jeg her med en mac fordi min kjære dell pc døde langsomt etter fem gode år. og jeg må innrømme at jeg er forelsket i mitt nye vidunder! det tar ingen tid å lukke den ned, den har god lagringskapasitet, ser lekker ut, er lekker å skrive på, har noen gode programmer og redigeringsmuligheter og er simpelthen en god investering!

og selvsagt måtte jeg lage et futeral til den. det var jo like så stort...

jeg brukte skumgummien som følgte med i kassen som utgangspunkt når startet med å lage futuralet... dette la jeg i bunnen og i toppen fylte jeg med vatt. dette sydde jeg sammen med lappene og festet en glidelås fremme. herlig lett og helt uten å vite hva jeg egentlig holdt på med... herlig!

ønsker deg en hjertelig god helg og tusen takk til alle kommentarene som har kommet i det siste. det varmer!

1 kommentar:

  1. For et kjempefint etui! Nydelg! Jeg stiller meg imidlertid sterkt tvilende på om det var så lett som du sier - hadde sikkert ikke vært så lett for meg. f.eks! :-)

    SvarSlett

takk for dine ord!